پاورپوینت درباره روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

مطالب دیگر:
🔗دانلود تحقیق در موردخزندگان🔗دانلود تحقیق در موردخصوصی سازی🔗دانلود تحقیق در موردخطوط لوله دریایی🔗دانلود تحقیق در موردخلاصة تفسير فيض الرحمن🔗دانلود تحقیق در موردخلاصه درس اندیشه اسلامی 1🔗دانلود تحقیق در موردخلاصه نموداری کتاب جاذبه و دافعه حضرت علی (ع)🔗دانلود تحقیق در مورددیدگاه های نو در برنامه ریزی آموزشی🔗دانلود تحقیق در مورددیفتری🔗دانلود تحقیق در مورددینامیک قطار🔗دانلود تحقیق در موردذرۀ ‌باردار در ميدان مغناطيسي🔗دانلود تحقیق در موردرئوس اقدامات سال 92 و اهم برنامه‌هاي سال 93🔗دانلود تحقیق در موردرابطه شهر و روستا🔗دانلود تحقیق در موردرابطه مسیحیت و حکومت🔗دانلود تحقیق در موردرادار تصویر🔗دانلود تحقیق در موردرادار تصویری🔗دانلود تحقیق در موردرازداری🔗دانلود تحقیق در موردراه آهن و حمل ونقل🔗دانلود تحقیق در موردراه سوم اقتصاد در پسا_تحریم🔗دانلود تحقیق در موردراهبردهاي جديد کنترل اضافه وزن و عوامل خطر زاي بيماريهاي قلبي عروقي در کودکان و نوجوانان🔗دانلود تحقیق در موردراهبردهای دفتر توسعه فناوری سلامت
این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 23 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین|فایل کامل|تی ایی|1727129|teq
به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل پاورپوینت درباره روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوزرا مشاهده می نمایید

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 23 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب چند اسلاید آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

فروکتوز
مقدمه :

فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،

فروکتوز
فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ، نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است، فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید